Cursus diabetes type 2 omkeren

Een cursus waarin je in 15 weken stap voor stap een nieuwe leefstijl aanleert en diabetes type 2 omkeert

Diabetes type 2 is omkeerbaar

Diabetes type 2 is omkeerbaar. Je kunt er weer voor zorgen dat je lichaam steeds beter gaat reageren op insuline. Hierdoor kan je de diabetes type 2 weer omkeren. Maar hoe doe je dat? Wat is er voor nodig om diabetes type 2 om te keren? Hoe pak je dat nou aan en wat is nou een goed advies?

Heb je diabetes type 2 en wil je meer weten over hoe je deze aandoening kunt omkeren door je leefstijl te veranderen? Lees dan verder.

Wat is diabetes type 2

Diabetes type 2 is een welvaartsaandoening waar ondertussen meer dan 1,3 miljoen Nederlanders aan lijden. Elk jaar neemt dit aantal helaas verder toe. De hoofdoorzaak van diabetes type 2 is dat het lichaam niet meer goed reageert op insuline. Insuline is het hormoon dat de bloedsuikerspiegel regelt. Als insuline niet goed genoeg meer werkt blijft er teveel suiker in het bloed zitten.

Diabetes type 2 heeft een behoorlijke impact op je gezondheid en hoe langer je diabeet bent, des te groter je kans hebt op vervelende complicaties. Denk aan hart- en vaatziekten, oogproblemen, nierschade, neuropathie (aantasting van zenuwen), dementie en depressie.

In de reguliere zorg krijg je medicatie om de bloedsuiker te verlagen, voedingsadvies en regelmatige controles om ernstige complicaties te verhogen. Helaas zorgt dit er niet voor dat de diabetes type 2 verdwijnt.

Orthomoleculaire geneeskunde & het omkeren van diabetes type 2

Wil jij diabetes type 2 omkeren dan kan ik je hierbij helpen. Vanuit de orthomoleculaire geneeskunde ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mensen bij het omkeren van diabetes type 2.

Cursus van 15 weken

In deze online cursus zet je elke week je een nieuwe (kleine) stap waardoor je week na week je gezondheid verbeterd en je weer oergezond wordt. Deze stappen zijn goed doordacht en krijg je in een speciale volgorde. Hierdoor zet je de juiste stappen op het juiste moment zodat het omkeren van diabetes type 2 niet zo moeilijk meer is.

cursus diabetes type 2 omkeren

Duizenden mensen hebben diabetes type 2 al omgekeerd en nog vele duizenden mensen zullen dit gaan doen. Als zij het kunnen, kun jij het ook!

Klik op de button en lees op de website ‘Voeding voor je genen’ meer over deze cursus.

Of vraag hier gratis de ‘7 tips & weetjes om diabetes type 2 om te keren’ aan.

Aan de slag met de cursus

Voor 127,- (incl. 21% BTW) kun je direct aan de slag om diabetes type 2 om te keren en in 15 weken tijd weer oergezond te worden. Hiervoor ontvang je 15 weken lang elke week een nieuwe stap. Je ontvangt al het materiaal wat je nodig hebt om diabetes type 2 om te keren en het receptenboek vol met heerlijke recepten voor ontbijt, lunch, avondeten, borrelhapjes en drinken.

De cursus is zo opgezet dat je er volledig zelfstandig mee aan de slag kunt, maar heb je vragen of opmerkingen, dan kun je me tijdens de cursus persoonlijk e-mailen. Je staat er dus niet alleen voor.

Op de website van ‘Voeding voor je genen’ vind je alle informatie die je nodig hebt om te kunnen starten. Of vraag hier de ‘7 tips & weetjes aan om diabetes type 2 om te keren’. Of snuffel gewoon eens rond op deze site en lees blogs en recepten over gezondheid.