Cursussen

Voeding voor je genen

'Word de gezondste versie van jezelf'

‘Voeding voor je genen’ staat voor oergezond leven waarbij uitgegaan wordt van een leefstijl die past bij onze genen, ons DNA. Maar wel in een modern jasje.

Bij ‘Voeding voor je genen’ vind je cursussen die je inzicht geven in hoe welvaartsaandoeningen ontstaan en hoe je deze weer omkeert of verbetert.

Cursussen

  • Cursus diabetes type 2 omkeren
  • Cursus insulineresistentie omkeren
  • Cursus metabool syndroom omkeren
  • Cursus fibromyalgie klachten verminderen (wordt verwacht medio december 2023)
Lacina 1 rond

Nadat we al tienduizenden jaren als mens (homo sapiens) op aarde rondlopen, is met name de laatste honderd jaar onze manier van leven drastisch veranderd. Van een natuurlijke omgeving zijn we terecht gekomen in een geïndustrialiseerde wereld vol met nieuwe technologieën. 'Voeding voor je genen' brengt inzicht in hoe het lichaam werkt en welke leefstijl past bij je genen, je DNA. Een meer natuurlijke leefstijl volgens de nieuwste inzichten maar wel in een modern jasje.

Overzicht cursussen

Klik op een cursus voor meer informatie. En vraag daar direct de gratis tips aan die je op weg helpen om je klachten te verminderen.

Over de cursussen

Word oergezond

Neem de verantwoording over je gezondheid zelf in handen. Leer in 15 weken niet alleen waardoor welvaartsziekten zoals diabetes type 2 ontstaan, maar vooral hoe je deze aandoeningen week na week in haalbare stappen verbetert en omkeert.

Met de kennis die je opdoet, weet je voor de rest van je leven:

Blogs van voeding voor je genen

In dit overzicht vind je blogs over voeding en natuurlijke gezondheid. Deze blogs vind je ook op de website van ‘voeding voor je genen’.

Op de website 'Voeding voor je genen' vind je, net als op deze website (van Praktijk van Nature) de cursusinformatie en de gratis tips en weetjes.
Maar daarnaast vind je hier meer blogs en oergezonde recepten. Neem dus ook eens een kijkje op deze website!

× Hoe kan ik je helpen?