Contact

Afspraak maken

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je mij mailen op info@praktijkvannature.nl of bellen op tel. 06 3317 4307. Of maak gebruik van het contactformulier op deze pagina.

Lees je deze pagina op de mobiele telefoon dan kun je ook via Whats App contact met mij opnemen.

Een behandeling duurt gemiddeld 1 uur. De kosten bedragen € 60,-  per consult. Je kunt contant betalen (geen pin aanwezig) of binnen 7 dagen na behandeling op rekening.

Je kunt een afspraak uiterlijk 24 uur van te voren afzeggen of wijzigen (onvoorziene omstandigheden uiteraard in overleg). Als je zonder bericht niet op een afspraak verschijnt breng ik 50% van het consult bedrag in rekening.

Ik ben geregistreerd bij de beroepsvereniging BATC. Ben je aanvullend verzekerd, dan krijg je in de meeste gevallen de behandelingen vergoed. Informeer hiernaar op de site van BATC (www.batc.nl) of bij je zorgverzekeraar om eventuele verrassingen te voorkomen.

Alle natuurgeneeskundige therapeuten die aangesloten zijn bij de BATC werken volgens de 5 natuurgerichte principes; energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en levenskunst. Wil je meer lezen over hoe ik deze principes toepas in mijn praktijk dan kun je er hier meer over lezen, of door naar de pagina ‘Beroepsvereniging BATC’ op deze site te gaan.

LET OP: om goed voorbereid aan de behandelingen te beginnen maak ik gebruik van een intakeformulier. Het is de bedoeling dat je deze meeneemt naar de eerste afspraak. Dit formulier kun je hier vinden.

Voor het maken van een afspraak heb je geen toestemming of verwijzing nodig van je huisarts of verzekeraar.

Mijn praktijk bevindt zich op de eerste etage in het Voel je Goed Centrum, Fonteinland 7b, 8913 CZ in Leeuwarden.

Contactformulier

Heb je een vraag of opmerking? Stel deze gerust.

Mijn beroepsgegevens

Praktijk van Nature

Lacina v.d. Wagen – Couperus 

BATC Natuurgericht Therapeut

Fonteinland 7b, 8913 CZ  Leeuwarden

Tel.nr.: 06 3317 4307

BATC beroepsregistratie nummer: BR-01757

AGB zorgverleningscode: 90-045023

AGB praktijkcode: 90-53688

Klacht- en tuchtrecht nummer: KB.1106.01279

KVK: 01179550

BTW-id: NL001427308B11

Zie ook mijn Privacyverklaring. Hierin kun je lezen hoe ik je gegevens verwerk en hoe ik ervoor zorg dat je privacy beschermt blijft.