Cursus metabool syndroom omkeren

Voeding voor je genen

Een cursus waarin je in 15 weken stap voor stap een nieuwe leefstijl aanleert en het metabool syndroom omkeert.

Metabool syndroom - een nare aandoening waar je gelukkig veel aan kunt doen

Als je een te hoge bloedsuikerspiegel hebt, overgewicht, een hoge bloeddruk en te hoge triglyceriden en/of cholesterolwaarden wordt dit het metabool syndroom genoemd.

Het wordt veroorzaakt door onze westerse leefstijl. De huisarts schrijft je meerdere soorten medicatie voor en geeft daarnaast vaak het advies om gezond te eten en af te vallen.

Helaas keer je met deze adviezen het metabool syndroom zelden om, zodat je voor de rest van je leven aan de medicijnen vast zit. En, erger nog, je voelt je veel minder gezond en energiek dan dat je zou kunnen zijn.

Mensen met het metabool syndroom hebben een duidelijk energieprobleem: ze zijn altijd moe, hebben vaak een duf gevoel in het hoofd en zijn ook overdag vaak slaperig. Vooral na het eten is de slaap en/of dufheid vaak het ergst.

Daarnaast ontstaan er vaak problemen met het zenuwstelsel. Je kunt denken aan een slechte concentratie en geheugenproblemen maar ook aan slecht presteren onder druk.

Als je het metabool syndroom hebt en dit niet omkeert kan dit weer tot andere aandoeningen leiden zoals diabetes type 2, hart- en vaatziekten, osteoporose, bepaalde typen kanker, jicht, depressie, vruchtbaarheidsproblemen, PCOS, chronische vermoeidheid, ziekte van Alzheimer, een snelle veroudering en meer.

Geen toekomstbeeld waar je vrolijk van wordt…

Het metabool syndroom is omkeerbaar

Maar met de juiste adviezen is het metabool syndroom wél omkeerbaar. Keer je het metabool syndroom om dan ben je niet langer afhankelijk van medicatie hiervoor, kom je veel beter in je vel te zitten en zal je energie met sprongen toenemen.

De westerse leefstijl

Onze huidige leefstijl is vaak een complete mismatch met wat ons lichaam nodig heeft op het gebied van voeding, beweging, ontspanning en slaap. Hierdoor ontstaan bij de meeste mensen in de loop van hun leven welvaartsaandoeningen zoals het metabool syndroom.

Door je leefstijl aan te passen naar een wijze die past bij je genen, je DNA, zorg je er voor dat je lichaam zo goed mogelijk kan herstellen van overgewicht, hoge bloeddruk, hoog cholesterol en verhoogde bloedsuikerwaardes. Oergezond leven dus, maar wel in een modern jasje. We leven tenslotte wel in deze moderne tijd waar we ook veel profijt van kunnen hebben.

We hebben maar één lichaam waar we ons hele leven mee toe moeten. Om zo gezond mogelijk te blijven of weer te worden is het dus belangrijk om ons lichaam zo goed mogelijk te verzorgen.

Hoe keer je het metabool syndroom om?

Maar hoe doe je dat? Wat is er voor nodig om het metabool syndroom om te keren? Hoe pak je dat nou aan en wat is nou een goed advies?

Het belangrijkste is dat jij bereid bent om stappen te zetten en je leefstijl te veranderen.

Kortom, ben je er aan toe om het metabool syndroom om te keren?

Dan ga ik je hierbij helpen. Vanuit de orthomoleculaire geneeskunde ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mensen bij het omkeren van het metabool syndroom.

Wil je graag het metabool syndroom omkeren, maar weet je nog niet zeker of de cursus wat voor je is?

Vraag dan eerst de 7 tips en weetjes aan. Zo krijg je goede tips die je op weg helpen en maak je daarnaast wat meer kennis met de cursus.

Cursus metabool syndroom omkeren

Om je te helpen om het metabool syndroom om te keren heb ik een cursus van 15 weken ontwikkeld die je online volgt. In deze cursus zet je elke week een nieuwe (kleine) stap waardoor week na week je gezondheid verbeterd en je weer oergezond wordt. Deze stappen zijn goed doordacht en krijg je in een speciale volgorde. Hierdoor zet je de juiste stappen op het juiste moment zodat het omkeren van het metabool syndroom niet zo moeilijk meer is.

Het omkeren van het metabool syndroom op een manier die past bij je genen en je DNA zorgt ervoor dat je een hele gezonde basis legt waardoor je metabole processen weer goed gaan lopen en je weer de gezondste versie van jezelf wordt.

Deze cursus is gebaseerd op de wetenschappelijke kennis en onderzoeken die er zijn over leefstijl, maar uiteraard wel in een modern jasje!

Voor de prijs van 127,- ga je 15 weken lang werken aan je gezondheid en ontvang je alles wat je nodig hebt om het metabool syndroom om te keren.

Cursusmateriaal

Ga je aan de slag om met deze cursus het metabool syndroom om te keren, dan krijg je toegang tot 4 boeken. Deze boeken kun je online lezen of desgewenst uitprinten (op A4 formaat) en bewaren in een map.

Doeboek

Elke stap die je maakt is onderdeel van het DOEBOEK. Elke week krijg je toegang tot een nieuwe stap.

De stappen zijn volgens een goed doordacht systeem, zodat je de te maken stappen makkelijk kunt volgen en integreren in je leven. Zo verbeter je week na week je gezondheid en keer je het metabool syndroom om.

Kennisboek

Hierin vind je meer dan 180 pagina’s met alle informatie die je nodig hebt om te weten wat er nu met je lichaam aan de hand is en om te ontdekken wat er voor nodig is om de het metabool syndroom om te keren.

Bij elke stap die je maakt horen een aantal hoofdstukken uit dit KENNISBOEK.

Notitieboek

Het NOTITIEBOEK is veruit het dunste van de vier boeken. Hierin maak je af en toe aantekeningen.

Wanneer je wat invult staat beschreven in het DOEBOEK en/of in het KENNISBOEK.

Na verloop van weken merk je niet alleen de resultaten die je al hebt bereikt, maar kun je dit ook terug lezen doordat je notities hebt gemaakt van allerlei gegevens die met het metabool syndroom samenhangen.

Receptenboek

Meer dan 60 pagina’s vol met recepten en variaties op recepten, zodat dit boek je een goede basis geeft om volop te variëren.

En ontdek hoe je zelf je favoriete recepten kunt aanpassen naar gezonde voeding.

Ook vind je hierin (net als in het KENNISBOEK) de lijsten met welke voedingsmiddelen zijn toegestaan en andere praktische informatie over recepten.

Aan de slag met de cursus metabool syndroom omkeren

Voor 127,- (incl. 21% BTW) kun je direct aan de slag om het metabool syndroom om te keren en in 15 weken tijd weer oergezond te worden. Hiervoor ontvang je 15 weken lang elke week een nieuwe stap. Je ontvangt al het materiaal wat je nodig hebt om het metabool syndroom om te keren en het receptenboek vol met heerlijke recepten voor ontbijt, lunch, avondeten, borrelhapjes en drinken. 

De cursus is zo opgezet dat je er volledig zelfstandig mee aan de slag kunt, maar heb je vragen of opmerkingen, dan kun je me tijdens de cursus persoonlijk e-mailen. Je staat er dus niet alleen voor.

Binnen 5 minuten kun je al starten met de cursus.

Volg deze cursus ook en je zult merken dat je energie opmerkelijk gaat toenemen en jij je steeds beter gaat voelen.

Een goede gezondheid is het belangrijkste wat je kunt hebben in het leven. Dat gun ik jou ook. Ik hoop daarom dat je zo ver bent om je gezondheid te verbeteren. Ik help je hier heel graag bij. 

Wil je graag het metabool syndroom omkeren, maar weet je nog niet zeker of de cursus wat voor je is?

Vraag dan eerst de 7 tips en weetjes aan. Zo krijg je goede tips die je op weg helpen en maak je daarnaast wat meer kennis met de cursus.

× Hoe kan ik je helpen?