Ervaringen van anderen

Ervaringen

(Op de mobiel lees je de ervaringen door naar links/rechts te swipen.)

Ziekte van Pfeiffer en darmklachten

Toen ik bij Lacina kwam was ik al bij heel veel verschillende natuurgeneeskundige therapeuten geweest, omdat ik al meer dan 10 jaar uiteenlopende lichamelijke klachten had. Maar de behandelingen zetten geen zoden aan de dijk.Ik had heel weinig energie, ik was aldoor moe en kon met moeite mijn werk afkrijgen. Dat had er ook mee te maken dat ik ongeveer 12 jaar geleden de ziekte van Pfeiffer had gehad, maar nu reageerde mijn immuunsysteem ook op veel gewone voedingsmiddelen, b.v. granen, melk en verschillende soorten fruit en groente. Ik kon dus eigenlijk niet veel dingen eten zonder er darmklachten van te krijgen.Door de behandelingen ben ik nu opgeknapt en kan ik nu wel veel voedingsmiddelen weer eten zonder dat ik er ziek van wordt. Ik heb veel meer energie en kan het leven weer aan en dat geeft een heerlijk gevoel. Dankjewel, Lacina!!!

Allergieën

Al jaren heb ik erg last van allergieën als hooikoorts, huisstofmijt, huisstof, katten. Ik heb veel dingen geprobeerd om er van af te komen, maar niks hielp. Totdat ik Lacina tegen kwam. Ik was gelijk enthousiast en besloot het te gaan proberen. In totaal heb ik 7 behandelingen gehad, de behandelingen waren pijnloos en ik voelde me er erg op mijn gemak. Ik ben zeer blij met het resultaat, daarom zou ik het ook zeker iedereen aanraden.

Eczeem, jeuk en allergieën

Afgelopen jaar heb ik een jonge meid mogen behandelen die behoorlijk last van eczeem had. Daarnaast was ze gek op paarden, maar daar kon ze amper bij zijn omdat door de allergie voor paarden, hooi en stro haar dat onmogelijk maakte. De eczeem klachten zijn nagenoeg verdwenen en ik kreeg een mailtje van hun waarin ze een foto stuurde waar ze in de stal tussen twee paarden in stond. Dit was de tekst: “De ultieme test… ik kon het niet laten de foto met je te delen. 2,5 uur genoten waar we normaal binnen 20 minuten weg moeten zijn. Ik ben er stil van en zo dankbaar voor!”

En op Facebook liet ze de volgende recensie achter: “Met mijn dochter hier geweest en zo blij met de behandeling. Het heeft de onrust in haar allergische reacties weggenomen en eindelijk weer nachten dat ze lekker slaapt en dat ze letterlijk lekker in haar vel zit. Heel blij mee!!”

Allergieën en gedrag

Onze dochter van 5 had behoorlijk last van moeheid, buikklachten, winderigheid en voedselallergieën. Haar klachten werkten ook door in haar hoofd en uitte zich met boos gedrag.

Tjee wat hebben de NAET (= je allergie de baas) en LEAP (=je brein de baas) behandelingen haar goed gedaan!

Onze dochter ging met plezier naar Lacina toe en we merkten aan haar dat ze zich happy en veilig voelde bij haar. Lacina wist haar op de juiste manier te benaderen. De behandelingen zijn pijnloos en ook voor kinderen prima te ondergaan. Wij zijn Lacina echt enorm dankbaar en gunnen anderen dit ook.

Spreekangst

Met mijn eigen onderneming heb ik een kantoor in het Voel Je Goed Centrum en coach mensen naar een gezonde levensstijl. Mijn grote angst was om aan een groep trainingen te geven, toch had ik me hiervoor opgegeven om juist van deze angst af te komen. Ongeveer een week voordat ik de training moest gaan geven kwam in Lacina tegen in het Voel Je Goed Centrum en we raakten in gesprek. Ik vertelde dat ik erg nerveus was over de training. Ik wist niet dat ze mensen met angsten kon helpen.

Ze wilde mij wel helpen. Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten en ben er open in gegaan. Ze raakte allerlei acupunctuurpunten aan, ze vertelde waar ze mee bezig was en ze vroeg me een aantal dingen waar ik geen antwoord op hoefde te geven, maar het liefst wel moest invoelen om mijn focus op de spreekangst te houden.

De behandeling was erg prettig en wat ik heel fijn vond is dat ik geen moeilijke vragen kreeg. Ik merkte tijdens de behandeling al dat er iets veranderde maar wat de uitwerking zou zijn wist ik nog niet. Ze vroeg me om het te ervaren.

Toen ik de training moest geven was ik nog wel nerveus maar niet zo erg dat ik het niet kon doen, wat in het verleden wel was gebeurt. De tweede training een week later ging ook beter. Nu geef ik elke week een training en sta met en gezonde spanning klaar om deze elke week weer te doen.

Lacina, dank je wel! Ben heel blij dat je me zo hebt kunnen helpen.

Liefs Marije Westra

Astma en eczeem

Al sinds mijn geboorte, 44 jaar geleden, ben ik astma- en eczeem patiënt. Van de eczeem had ik het meeste last, het zat over mijn hele lichaam, soms in mijn gezicht. Mijn huid was altijd droog en jeukte voortdurend.

Dit jaar heb ik 6 behandelingen gehad bij Praktijk van Nature, en ik heb mijn astma- en  eczeem medicatie van 100% (dus iedere dag) naar 20% kunnen terugschroeven. Volgend jaar ga ik weer verder met NAET.”

(Update: ondertussen zowel geen astma als eczeem meer. Wel nog een droge huid.)

Eczeem

Mijn zoontje van drie heeft sinds hij drie maand oud was eczeem, ongeveer 70% van zijn lichaam zet eronder toen hij 6 maand oud was. Ik ben toen met NAET begonnen in een andere praktijk, wat direct heel goed beviel. Je zag de eczeem verminderen. Maar in die praktijk moest ieder stofje waarvoor hij allergisch is apart behandeld worden. Aangezien mijn zoon voor veel dingen allergisch is, ben ik overgestapt naar Praktijk van Nature. Lacina kan meerdere stofjes per keer behandelen door een andere techniek toe te voegen aan NAET. Dit jaar hebben we 10 behandelingen gehad en hij is nu bijna eczeem-vrij. Er zit nog een klein beetje op zijn handen. Volgend jaar gaan we verder en we hebben goede hoop dat hij er helemaal vanaf komt.

(Update: ondertussen is hij volledig van zijn eczeem af)

Allergieën en vermoeidheid

Via google kwam ik bij de site van Praktijk van Nature terecht. Ik had klachten (o.a. erg moe, suikerallergie) en hier wilde ik graag van af. NAET heeft echt gewerkt, heel bijzonder.

De behandelingen zijn pijnloos en de wijze waarop Lacina dat doet is bijzonder prettig. Kennis van zaken, zeer respectvol, enorm betrokken, flexibel en als mens ook warm en rustig. Ik kan haar echt aanbevelen.

Prikkelbaar darm syndroom

Ongeveer een half jaar lang zat ik met een erg slechte spijsvertering. Het ging niet goed met mij en ik wist niet precies waar het aan lag. Na de website van Lacina gevonden te hebben, nam ik contact op en heb ik vervolgens een aantal behandelingen gehad. Door de methode van Lacina zijn we erachter gekomen voor welk soort eten ik allergisch ben of niet goed verdraag. En dit hebben we behandeld waardoor ik nu geen klachten meer heb als ik dit wel eet. Ik ben Lacina hier erg dankbaar voor en ik raad het andere mensen met een allergie zeker aan!