Cursus diabetes type 2 omkeren

Een cursus waarin je in 15 weken stap voor stap een nieuwe leefstijl aanleert en diabetes type 2 omkeert

Diabetes type 2 is omkeerbaar

Diabetes type 2 is omkeerbaar. Je kunt er weer voor zorgen dat je lichaam steeds beter gaat reageren op insuline. Hierdoor kan je de diabetes type 2 weer omkeren. Maar hoe doe je dat? Wat is er voor nodig om diabetes type 2 om te keren? Hoe pak je dat nou aan en wat is nou een goed advies?

Heb je diabetes type 2 en wil je meer weten over hoe je deze aandoening kunt omkeren door je leefstijl te veranderen? Lees dan verder.

Wat is diabetes type 2

Diabetes type 2 is een welvaartsaandoening waar ondertussen meer dan 1,3 miljoen Nederlanders aan lijden. Elk jaar neemt dit aantal helaas verder toe. De hoofdoorzaak van diabetes type 2 is dat het lichaam niet meer goed reageert op insuline. Insuline is het hormoon dat de bloedsuikerspiegel regelt. Als insuline niet goed genoeg meer werkt blijft er teveel suiker in het bloed zitten.

Diabetes type 2 heeft een behoorlijke impact op je gezondheid en hoe langer je diabeet bent, des te groter je kans hebt op vervelende complicaties. Denk aan hart- en vaatziekten, oogproblemen, nierschade, neuropathie (aantasting van zenuwen), dementie en depressie.

In de reguliere zorg krijg je medicatie om de bloedsuiker te verlagen, voedingsadvies en regelmatige controles om ernstige complicaties te verhogen. Helaas zorgt dit er niet voor dat de diabetes type 2 verdwijnt.

Orthomoleculaire geneeskunde & het omkeren van diabetes type 2

Wil jij diabetes type 2 omkeren dan kan ik je hierbij helpen. Vanuit de orthomoleculaire geneeskunde ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mensen bij het omkeren van diabetes type 2.

Online cursus van 15 weken

Hiervoor heb ik een cursus van 15 weken ontwikkeld die je online volgt. In deze cursus zet je elke week je een nieuwe (kleine) stap waardoor je week na week je gezondheid verbeterd en je weer oergezond wordt. Deze stappen zijn goed doordacht en krijg je in een speciale volgorde. Hierdoor zet je de juiste stappen op het juiste moment zodat het omkeren van diabetes type 2 niet zo moeilijk meer is.

Duizenden mensen hebben diabetes type 2 al omgekeerd en nog vele duizenden mensen zullen dit gaan doen. Als zij het kunnen, kun jij het ook!

Cursusmateriaal

Ga je aan de slag om met deze cursus diabetes type 2 om te keren, dan krijg je toegang tot 4 boeken:

  • Het DOEBOEK. Elke stap die je maakt is onderdeel van het DOEBOEK. Elke week krijg je toegang tot een nieuwe stap.
  • Het KENNISBOEK. Hierin vind je meer dan 150 pagina’s met alle theoretische informatie die je nodig hebt om te weten wat er nu met je lichaam aan de hand is en om te leren wat ervoor nodig is om de diabetes type 2 om te keren.
  • Het NOTITIEBOEK. Hierin maak je de aantekeningen. Wanneer je wat invult staat beschreven in het DOEBOEK en/of in het KENNISBOEK.
  • Het RECEPTENBOEK. Meer dan 60 pagina’s vol met recepten en variaties op recepten, zodat dit boek je een goede basis geeft om volop te variëren. En ontdek hoe je zelf je favoriete recepten kunt aanpassen naar gezonde voeding. Ook vind je hierin (net als in het KENNISBOEK) de lijsten met welke voedingsmiddelen zijn toegestaan en andere praktische informatie over recepten.

Deze boeken kun je online lezen of desgewenst uitprinten (op A4 formaat) en bewaren in een map.

Aan de slag met de cursus

Voor 127,- (incl. 21% BTW) kun je direct aan de slag om diabetes type 2 om te keren en in 15 weken tijd weer oergezond te worden. Hiervoor ontvang je 15 weken lang elke week een nieuwe stap. Je ontvangt al het materiaal wat je nodig hebt om diabetes type 2 om te keren en het receptenboek vol met heerlijke recepten voor ontbijt, lunch, avondeten, borrelhapjes en drinken.

De cursus is zo opgezet dat je er volledig zelfstandig mee aan de slag kunt, maar heb je vragen of opmerkingen, dan kun je me tijdens de cursus persoonlijk e-mailen. Je staat er dus niet alleen voor.

Binnen 5 minuten kun je al starten met de cursus.

De relatie tussen diabetes type 2 en welvaart

Diabetes type 2 is een ziekte die op steeds jongere leeftijd voorkomt in westerse landen. Door de steeds verdergaande industrialisering eten we steeds minder gezond. Ook de voedingsadviezen die we vanuit de reguliere gezondheidszorg krijgen zijn vaak niet wetenschappelijk onderbouwt en ook niet altijd even gezond. Maar we nemen ze vaak wel voor waar aan.

Sinds de jaren 70 zijn we gemiddeld steeds zwaarder geworden en steeds ongezonder. Zo kreeg de gemiddelde mens in 1980 op hun 53e levensjaar een chronische aandoening. Momenteel krijgt een vrouw op haar 41e levensjaar een chronische aandoening (zoals diabetes type 2) en een man rond zijn 47e levensjaar. Deze aandoeningen worden grotendeels veroorzaakt door de westerse manier van leven.

We kunnen dus concluderen dat er iets mis is met onze huidige leefstijl. Door het bestuderen van orthomoleculaire- en evolutionaire geneeskunde vind je antwoord op wat er mis is met de hedendaagse leefstijl. En welke leringen we kunnen trekken uit de leefstijl van de mens in het verleden.

Deze cursus gebruikt de wetenschappelijke kennis en onderzoeken die er zijn over leefstijl, maar uiteraard wel in een modern jasje!

Je gezondheid verbeteren

Door het volgen van deze cursus zul je merken dat je niet alleen de diabetes gaat omkeren, maar ook dat andere kwaaltjes kunnen verdwijnen, je cholesterolwaarden en bloeddruk verbeteren en je energie opmerkelijk gaat toenemen.

Een goede gezondheid is het belangrijkste wat je kunt hebben in je leven. Die gun ik jou ook. Ik hoop daarom dat je zo ver bent om je gezondheid te verbeteren. Ik help je hier heel graag bij.

Heb je de 7 tips en weetjes om diabetes type 2 om te keren al ontvangen?

Zo niet, vul je e-mailadres in en ik stuur ze gelijk naar je toe.

(Is het formulier niet zichtbaar op jouw laptop of mobiel? Klik dan hier om de 7 tips en weetjes toch te ontvangen.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *